Welkom

Henk van der Vlag volgend seizoen trainer van 2e selectie van Damacota

12 april 7:30  Door de grote aanwas van nieuwe leden heeft Damacota besloten om Henk van der Vlag aan te stellen als trainer van de 2e selectie. De ex-profvoetballer van o.a. FC Utrecht, SC Cambuur en SC Veendam heeft als trainer zijn sporen ruimschoots verdiend in het amateurvoetbal. Het aantrekken van Henk van der Vlag past uitstekend bij de sportieve ambities van Damacota. Henk laat zowel de jeugd als de senioren aantoonbaar beter voetballen.

33x gelezen

Technische duo verlengt bij Damacota

28 januari 9:15  We zijn zeer te spreken over de werkwijze van onze trainer Cor Grozema en hebben daarom het contract met Cor wederom met een jaar verlengd. Cor begint daarmee aan zijn 3e seizoen bij onze club. Ook onze leider Bert Groen heeft aangegeven nog een jaar door te willen gaan. We wensen beiden heren veel succes en hopen ze snel weer op het veld te kunnen begroeten.

93x gelezen

Update 14-10-2020

14 oktober 14:15  Zoals jullie al in de persconferentie hebben vernomen heeft het kabinet om verdere besmettingen te voorkomen het volgende besloten:meer »

69x gelezen

Rabobank ClubSupport

5 oktober 11:45  Alle klanten van de Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen vanaf vandaag stemmen op een vereniging. Het gaat om de Rabo ClubSupport actie waaraan Damacota ook meedoet.meer »

57x gelezen

RIVM richtlijnen en registratieplicht

4 september 10:15  Sportkantines en terrassen mogen sinds begin juli weer open. Per 10 augustus gelden er strengere regels voor de horeca en dus ook voor sportkantines. meer »

179x gelezen

Klaverjas competitie afgelast!

2 september 15:15  In verband met de nog geldende RIVM regels is de klaverjassen competitie afgelast. Als de situatie het toelaat zal er weer begonnen worden met klaverjassen. Houd de website in de gaten.

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!