V.V. Damacota update - v.v. Damacota

V.V. Damacota update

7 mei 2021 16:30


Beste leden,

Voorzichtig worden alle maatregelen wat versoepeld en hebben we inmiddels wat meer ruimte om meer te trainen of onderlinge wedstrijden te spelen.

Helaas heeft de KNVB besloten dat de aangekondigde regiocup niet doorgaat. Een te korte voorbereidingstijd en de zomervakantie die op 10 juli 2021 van start gaat in Regio Noord, zijn hier de redenen van. Er wordt op dit moment onderzocht of de regiocup voor de jeugd wel doorgang kan vinden. We hopen in elk geval dat we met zijn allen zonder beperkingen het seizoen 2021/2022 in kunnen gaan.

Verder kunnen we jullie mededelen dat Paul Stuut heeft besloten om het wat rustiger aan te gaan doen. We willen Paul (en ook Janneke) hartelijk bedanken voor de vele jaren waarin hij tot volle tevredenheid zijn functie als verzorger heeft vervuld. Inmiddels hebben we Jan Kor, afkomstig van Omlandia met vele jaren ervaring als verzorger en gediplomeerd hersteltrainer, bereid gevonden om de functie van Paul over te nemen. Jan, welkom bij de club!

Als laatste kunnen we jullie melden dat namens Damacota Hilde Postma en Ronnie Bügel zijn toegetreden tot het bestuur van Pekela 2000. Hiermee zijn we weer op volle sterkte binnen het bestuur van Pekela 2000 en wensen we Hilde en Ronnie veel succes, maar bovenal veel plezier bij Pekela 2000.

Denk om elkaar en BLIJF GEZOND,

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!