Rabobank ClubSupport

5 oktober 2020 11:45


Alle klanten van de Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen vanaf vandaag stemmen op een vereniging. Het gaat om de Rabo ClubSupport actie waaraan Damacota ook meedoet.

Bent u klant bij de Rabobank dan kunt u 5 stemmen uitbrengen. Op onze vereniging kunt u maximaal 2 stemmen uitbrengen. Elke stem levert een geldbedrag voor Damacota op. Het dubbele indien u 2 keer stemt. Dus laat uw voetbalhart zien en stem twee keer op Damacota.

Kent u vrienden, kennissen en collega’s uit Veendam, Muntendam, Meeden, Hoogezand-Sappemeer, Haren, Groningen, Ommelanderwijk, Zuidwending, Siddeburen, Kolham, Slochteren, Harkstede of Hoogkerk die ook lid zijn bij Rabobank ? Dan zou het fantastisch zijn als u ook bij hun 2 stemmen werft voor onze vereniging. Hoe meer stemmen, des te meer geld wij van de Rabobank mogen ontvangen. Kortom: uw stem is geld waard !!

Log vandaag nog in via de Rabo-app of via de site van de Rabobank. Via “zelf regelen” en vervolgens “lidmaatschap” en dan klikken op “Clubsupport” kunt u op Damacota stemmen.

Ook onze jeugd SC Pekela 2000 doet als vereniging aan deze actie mee, ook zij zoeken uw 2 stemmen.

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw stem(men)!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Damacota.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!